Enkla yogaövningar och egenmassage för lymfcirkulation

 • Yoga

  Yogapass som aktiverar ditt lymfsystem.

 • Egenmassage

  Enkel lymfmassage och andningstekniker för ökat lymfflöde.

 • Meditation

  Meditation för självkärlek och frigörande av oxytocin.

Kursinnehåll

  1. Ladda ner ditt eget Lymfa Flow-kompendium!

  1. Lymfamassage för dig!

  2. Vad är lymfamassage?

  1. Litet intro inför yogapasset

  1. Yogapass för Lymfa Flow

  2. Kort om yogapasset

  1. Meditation för lugn och balans

  2. Kort om meditationen

About this course

 • 399,00 kr
 • 13 lektioner
 • 2 timmar videoinnehåll

Kreatör

Yoga och meditationslärare Nina Åbrandt

Nina är en finlandssvensk yogini, som haft yogan i sitt liv i snart två decennier. Hon är internationellt certifierad yoga och meditationslärare med erfarenhet och utbildning inom kundalini-, hatha- ashtanga- och yinyoga, samt med fördjupningsutbildningar i yogans terapeutiska aspekter. Jämsides med yogan arbetar hon också med healing och är även certifierad Stark genom klimakteriet-coach. Nina har också gett ut tre böcker om yoga på eget förlag; Yoga hjärta livet (2019), Yoga för högkänsliga (2020) och Vardag och bliss - kvinnan, livet och yogan (2021). "Livet är till för att levas och yogans tekniker och tänk gör att både livet och kroppen blir skönare att vara i!"

Recensioner

Välkomnande och lätt att anpassa till dag och behov.

av Caroline Eriksson

Jag rekommenderar denna webbkurs till alla, eftersom detta är en investering i sig själv och sin hälsa. Genom Ninas fina lymfa flow yoga, kommer man i mer kontakt med sig själv och sin kropp. Man blir mer avslappnad och accepterande till sin egen kropp, och lär sig verktyg för att få lymfsystemet att arbeta optimalt. Speciellt lymfamassagen fick mig att verkligen connecta med mig själv. Den väckte mycket inom mig. Nina är hjärtlig och mänsklig. Det är första gången jag gör någon av hennes yoga, men inte sista! Yogan går att anpassa till alla unika individers behov, och ingen förkunskap krävs.

Lymfamassagen var det skönaste jag upplevt på någon yoga kurs!

av Jennie Vestergård

Det här var en skön och välgjord webbkurs som med sitt vackra upplägg och Ninas härliga videoklipp lyckades förmedla lugn o harmoni genom skärmen. Information om lymfasystemet och hur man tar hand om det, är värdefull info för vem som helst. Jag kan varmt rekommendera kursen till alla människor med intresse för sin egen kropp och knopp.