SE INSPELNINGEN!

Om du missade webinaret live kan du kolla på inspelningen i efterhand. OBS! Endast fram till den 29.3.2023!

 • 00 Dagar
 • 00 Timmar
 • 00 Minuter
 • 00 Sekund

Kursinnehåll

  1. Live Webinar: Hormonell Harmoni på 12 veckor

  2. Om HORMONIA - ett 12 veckors coachingprogram för hormonell harmoni

  3. Inspelning av webinaret från den 22. mars 2023

Om denna kurs

 • Gratis
 • Live webinar
 • Info om Hormonia 12 veckors coachingprogram
 • Frågor och svar

Kreatör

Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP) Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP) Vaginal Steam Fascilitator och Jordningsguide. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4health med Anna Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigt det viktigaste hon vet.

Om Hormonia!

Röster om Hormonia

12 veckors coachingprogram med start 22.3.2023

Rekommenderar den till alla, oavsett ålder och kön.

av Sibylla

Hormonia-programmet gav mig så mycket kunskap och insikter om hormonell hälsa. Allt ifrån det lilla vardagliga till större förändringar. Programmet var tillåtande att ta dina egna beslut och förändringar i din egen takt, vilket jag uppskattar. Disa är otroligt kunnig, inspirerande och pedagogisk i sitt sätt att lära ut. Jag är jätteglad att jag gick programmet och rekommenderar det till alla, oavsett ålder och kön. Detta är kunskap för livet som du kan dela med dig till din mamma, syster, flickvän eller vän. Tack Disa ❤️

Brett, vetenskapligt och holistiskt

Karin Andersson

”Den här kursen vill jag bära med mig i allt jag gör så länge jag vandrar denna jord. HORMONIA har gett mig verktyg för hållbara livsstilsförändringar i vardagen. Programmet är brett och vetenskapligt samtidigt som det är holistiskt. Jag har redan rekommenderat den till så många!”