12 METODER TILL HORMONELL HARMONI

GRATIS WEBINAR

Välkomna på ett informativt och utbildande webinar om din fantastiska cykliska kropp och hur du kan hjälpa den att uppnå Hormonell Harmoni!

Kom och lär dig något nytt, få massor av nyttiga tips och ställ frågor om HORMONIA.

Webinaret gick av stapeln den 1. oktober, men du kan se webinaret i efterhand fram till 15. oktober 2023.

Se kort video om Hormonia!


Klicka här för att få mer info om innehållet i kursen!

Röster om Hormonia

Gravid efter många år av misslyckade IVF-försök

Marthe

Etter femten år med samme partner uten prevensjon, seks av dem med aktive forsøk på å oppnå graviditet inkludert 3 mislykkede IVF forsøk ble jeg på "magisk" vis gravid (via IVF) like etter at Hormonia-kurset var fullført. Men det var nok ikke så "magisk" likevel, for jeg er overbevist om at det er alle endringene jeg har innført i i livet – etter hva jeg lærte på kurset – som har påvirket utfallet. Takk Disa og Hormonia!

Fick hjälp att komma tillbaka från utbrändhet

Karin

en här kursen vill jag bära med mig i allt jag gör så länge jag vandrar denna jord. HORMONIA har gett mig verktyg för hållbara livsstilsförändringar i vardagen. Programmet är brett och vetenskapligt samtidigt som det är holistiskt. Jag har redan rekommenderat den till så många!

Fri från 15 år av mensvärk och hormonell migrän

Sara

Innan kursen hade jag problem med mensvärk och migrän, och under 1on1 med Disa fick jag så bra vägledning i hur jag skulle minska all den värken. Så min sista menscykel under HORMONIA så hade jag knappt huvudvärk och när mensen kom gjorde det inte ont för första gången på…. Ja väldigt väldigt länge! Kände och känner fortsatt sånt hopp i och med att jag ”knäckte koden” och kan ge mig själv vad jag behöver för att må bra!

Rekommenderar den till alla, oavsett ålder och kön.

av Sibylla

Hormonia-programmet gav mig så mycket kunskap och insikter om hormonell hälsa. Allt ifrån det lilla vardagliga till större förändringar. Programmet var tillåtande att ta dina egna beslut och förändringar i din egen takt, vilket jag uppskattar. Disa är otroligt kunnig, inspirerande och pedagogisk i sitt sätt att lära ut. Jag är jätteglad att jag gick programmet och rekommenderar det till alla, oavsett ålder och kön. Detta är kunskap för livet som du kan dela med dig till din mamma, syster, flickvän eller vän. Tack Disa ❤️

Brett, vetenskapligt och holistiskt

Karin Andersson

Den här kursen vill jag bära med mig i allt jag gör så länge jag vandrar denna jord. HORMONIA har gett mig verktyg för hållbara livsstilsförändringar i vardagen. Programmet är brett och vetenskapligt samtidigt som det är holistiskt. Jag har redan rekommenderat den till så många!

Önskar jag hade fått denna viktiga kunskap tidigare

Kääjk

Den här kursen är så ögonöppnande, så inspirerande och så livsviktig och yeahig! Önskade att vi fått lära oss mycket av detta redan när vi gick i grundskolan. Att det var en obligatorisk kurs redan i tonåren så vi inte hade behövt äta hormonstörare. Tänk om vi från början lärt känna vår kropp, lyssna till dess signaler, samarbeta med den. Att lära oss alla dessa steg till ett sundare sätt att se på oss själva, att våga sätta gränser, att älska, att njuta, att vara. Vara i oss själva, vara i systerskapet och följa det cykliska.

Har rekommenderat den till alla jag känner.

Hanna

Tack vare HORMONIA har jag nu mycket mer insyn i min cykel. Men också verktyg för att skapa ett bättre liv och en bättre tillvaro. Samt med information kring vad jag kan göra för att förbättra mina chanser att kunna bli gravid. HORMONIA och Disa är FANTASTISKT! Alla borde vilja gå alla Disas kurser, bara för att kunna få ta del av henne och hennes magiska energi. Har rekommenderat den till alla jag känner. Jag tror generellt att man vet för lite om hur ens kropp faktiskt fungerar och hur mycket man kan påverka själv. Alla borde veta allt!

HORMONIA hjälpte mig att hitta hem

Elin

Jag har efter 8 år med hormonspiral knappt haft någon som helst relation till mina hormoner eller knappt med mig själv ens. Så det är lite en helt ny värld som öppnat sig för mig. Där jag verkligen känner att jag finner balans är i jordningen. Relation till mat och sömn. Jag upplever ett lugn jag inte hade innan. HORMONIA har gett mig insikt i mig själv som jag inte hade tidigare. Det har fått mig att hitta hem.

Fick verktyg att älska och läka mig själv

Linnea

Disa ger mig dagliga korta inspiration och upplysningsvideos i ett fint format att applicera i mitt vardagliga liv utan att det känns pressat eller stressat och jag växer och får mer kött på benen för att kunna älska och läka mig själv.

Bra påminnelse om hur man kan ta hand om sin hälsa

Olivia

Småstora enkla påminnelser och nya insikter om hur jag kan ta ansvar för min hälsa mer. Disa är skitbra! Ärlig, genuin, tydlig, passionerad, pedagogisk, lever som hon lär. HORMONIA innehåller mycket info sorterat och presenterat på ett bra vis med korta videos. Tack för bra kurs och bra kunskap!

Kursinnehåll

  1. Gratis webinar 1.10!

   GRATIS DEMO
  1. Hormonia Community

  2. Träff 7

  3. Inspelning av Träff 1: Vi Lär Känna Varandra

  4. Inspelning av Träff 2: Kartläggning av cykeln

  5. Inspelning träff 3: Surfa Din Cykel

  6. Inspelning träff 4: Hacks för Hormonhälsa

  7. Inspelning träff 5: Lägg Ribban Lågt

  8. Inspelning träff 6: Vintervila och Nystart

  1. 1.1 Pepptalk: "Body is Boss"

  2. 1.2 Din Cykliska Kropp

  3. 1.3 Hormonernas resa

  4. 1.4 Menscykeln från Noll till Ett

  5. 1.5 Menscykeln från Ett till Noll

  6. BONUS: Surfa Din Cykel

   GRATIS DEMO
  1. 2.1 Synka med Cykeln

  2. 2.2 "Read Your Body"

  3. 2.3 Synka på Papper

  4. 2.4 Vi Letar Ägglossning

  5. 2.5 "The Rule of Rules"

  6. BONUS: Fertilitetskanalen för HORMONIA (kopiera in länken och klicka "Join" Fertilitetskanalen)

  7. EXTRA: RYB guidning

  8. EXTRA: Temp Tips

  1. 3.1 Ner i Livmodern

  2. 3.2 Släpp Magen Fri

  3. 3.3 Stäng Munnen

  4. 3.4 Call of the Wild

  5. 3.5 Vibrera

  6. BONUS: "Why kegels don´t work" PODD

  7. BONUS: Awaken The Jaguar- Kimberly Ann Johnson

  8. Stresspodden: Kvinnor, Hälsa & Stress del 1

  9. Stresspodden: Kvinnor, hälsa & stress del 2

Om denna kurs

 • 6 rater á 800 kr
 • 86 lektioner
 • 23 timmar videoinnehåll
 • 12 veckors program
 • Coaching
 • 7 live träffar

Kursupplägg

Kursen består av inspelade lektioner och 7 live träffar i grupp via zoom. Dessutom ingår personlig individuell rådgivning med omfattande hälsoformulär.

15 min coaching/klass, 5 ggr/v.

Nedladdningsbart material.

Möjlighet att boka privat konsultation efter avslutat program.

Programmet vecka för vecka

 1. LANDA: Menscykeln och hormonerna
 2. SYNKA: Kartläggning av din cykliska kropp 
 3. ANDAS: Syre till cellerna
 4. JORDA: Elektroner till mitokondrien och slutet på inflammation. 
 5. ÄTA: Näring, kost, kosttillskott
 6. SOLA: Dygnsrytm, infrarött ljus och sömn
 7. DRICKA: Vatten som “liquid chrystal” din kropps vätskebalans
 8. BALANSERA: Fettsyrabalans, Omega 6 vs 3 
 9. BOTA: Örtmedicin/fytoterapi för hormoner och fertilitet
 10. NJUTA: Njutning som kompass, sensuellt och sexuellt
 11. RENA: Rensa bort hormonstörare och gifter ur vardagen
 12. LEVA: Ta din praktik in i livet med självkärlek som främsta verktyg

LIVE träffar

Sker här på kursplattformen via Zoom kl 19:00.

4 oktober - Vi lär känna varandra

11 oktober - Kartläggning av cykeln

18 oktober - Surfa Din Cykel

1 november - Hacks för Hormonhälsa

8 november - Lägg Ribban Lågt

29 november - Hacks för att Älska Vintern

20 december - Vintervila

Kreatör

Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP) Disa Mineur

Disa brinner för att ge egenmakten och kunskapen om kroppen, tillbaka till kvinnan. Hon är utbildad Fertility Awareness Educator, Holistic Reproductive Health Practitioner (HRHP) Vaginal Steam Fascilitator och Jordningsguide. Hennes liv och vardag handlar om att utforska och förstå sin kropps vitalitet och plats i det ekosystem vi kallar planeten Jorden. Under 13 års tid har intresset legat i medicin, hälsa, hållbarhet och fertilitet. Disas bakgrund är inom funktionsmedicin, kinesisk medicin, shiatsu och örtmedicin. Sedan hon blev klar HRHP och FAE via Justisse International för 8 år sedan så har hon utbildat otaliga klienter, par och grupper i Fertilitetsförståelse, hormonell hälsa och hur dom kan optimera sin fertilitet. Du kan lyssna på henne och ta del av hennes kunskaper via några av Sveriges hetaste poddar som 4health med Anna Sparre, Hälsohormoner och Womensync, och det finns till och med en kortfilm tillängnad hennes arbete med Fertilitetsförtåelse som en vital del i en kvinnas liv. Att synka med sina hormoner, surfa sin cykel och dela den fantastiska kunskapen med andra är det roligaste och samtidigt det viktigaste hon vet.