Börja ekostäda

Vi hjälper dig skapa en ren och kemikaliesmart hemmiljö!

 • Naturligt Giftritt

  Ett rent hem för dig och din familj - utan giftiga kemikalier.

 • Mer Motivation

  Kom igång med enkla recept, husmorstips och DIY's.

 • Nya Hållbara Insikter

  Printa ut kursmaterialet med alla recept och checklistor.

 • Miljömedveten Städning
  Du kommer att få kunskap om miljövänliga städmetoder och produkter, vilket leder till att du minskar användningen av skadliga kemikalier och blir medveten om den ekologiska påverkan av dina städvanor.

 • Hälsosammare Hemmiljö
  Genom att tillämpa de ekostädningsmetoder som lärs ut i kursen kommer du att skapa en hälsosammare hemmiljö, fri från potentiellt skadliga kemikalier. Detta kan ha positiva effekter på både din fysiska och mentala hälsa.

 • Kostnadseffektivt och Hållbart
  Du kommer att spara pengar genom att tillverka egna miljövänliga städprodukter samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Det skapar en hållbar städpraxis som gynnar både din plånbok och planeten.

 • Ökad Medvetenhet om Ingredienser
  Genom att lära dig att läsa och förstå produktetiketter på vanliga städprodukter blir du medveten om de kemikalier som används i traditionella rengöringsmedel och kan göra medvetna val för en säkrare och mer hållbar hemmiljö.

 • Personlig Tillfredsställelse
  Genom att genomföra kursen och implementera ekostädningsmetoder kommer du att känna personlig tillfredsställelse och stolthet över att bidra till en grönare och mer hållbar livsstil.

Kursinnehåll

  1. Modul 1: Video

  2. Modul 1: Vad är ekostädning?

  1. Modul 2: Video

  2. Utrustning för ekostädning

  3. Frågestund

  1. Modul 3: Video

  2. Rum för rum

  1. Modul 4: Video

  2. Städschema

  3. Frågestund

  1. Tack!

  2. Tack

  3. Fanny och Ilas Podcast

  4. Morotsliv - Ilas sajt

  5. Lesscarbs - Fannys sajt

  6. Utvärdering

Om denna kurs

 • 399,00 kr
 • 19 lektioner
 • 1 timmas videoinnehåll
 • Hälsosamt Hem och Ren Miljö

  Genom att delta i kursen får du inte bara lära dig att rengöra effektivt utan också att använda miljövänliga och hälsosamma städprodukter. Detta skapar en renare och mer hälsosam miljö för dig och din familj.

 • Minskad Miljöpåverkan och Hållbarhet

  Kursen ger insikter om att minska användningen av kemikalier och engagera sig i hållbara städmetoder. Genom att göra medvetna val i ditt städande kan du bidra till att minska din egen miljöpåverkan och främja en mer hållbar livsstil.

 • Kostnadseffektivt och DIY

  Delta i "Ekostädning" för att lära dig ekonomiska och effektiva sätt att skapa dina egna rengöringsprodukter. Genom att tillverka dina egna städprodukter sparar du inte bara pengar utan har också kontroll över de ingredienser som används, vilket är både kostnadseffektivt och skonsamt mot miljön.

Kreatörer

Poddare Fanny och Ila

Fanny och Ila är duon bakom podcasten vid samma namn. Fanny Lindkvist är utbildad kommunikatör och kostrådgivare via Paleo Institute. Förutom att hon driver sajten lesscarbs.se, är hon också författare till två böcker, Det stora Matäventyret och boken Giftfri. Cecilia Ila Lassfolk är utbildad specialpedagog samt diplomerad kostrådgivare och näringsterapeut från Nordiskt Näringscenter. Hon är en efterfrågad föreläsare som har dragit föreläsningar och workshops i hela Svenskfinland och Åland sedan 2011 inom ramen för hälsa och hållbar livsstil.

Kursdeltagare berättar

Så tyckte vi om kursen:

För människans och naturens skull

av Kristina

För en person som inte har ekostädat tidigare torde detta bli en hel ny värld. Jag gillar upplägget av webbkursen och att den var lätt att ta till sig. Framförallt videos. Jag städade faktiskt samtidigt som jag lyssnade och är nu helt städsugen!

Lätt, tydlig, personlig, lätt att hänga med och avslappnad

av Helen

Väldigt bra! Stark inledning med varför det är viktigt att eko-städa, ni förklarar bra vad kursen kommer handla om och ni gör det på ett väldigt skönt och avslappnat sätt. Jag blev direkt sugen på att klicka mig vidare och kände mig förväntansfull på vad jag skulle få lära mig. PDFerna är helt fantastiska. Enkla, tydliga, snygga, även de känns personliga. Ni har lyckats sammanfatta det viktigaste på alla sidan samt att ni lyfter fram det med väldigt fina bilder. Känns verkligen som ett kompendium man kan skriva ut och ha liggandes och återkomma till.

Allt var jättebra, proffsigt och snyggt!

av Emilia

Jättebra. Jag har lärt mig mycket nytt (trots att jag tycker att jag ändå har ganska bra koll på ekostädning!). Ni är båda väldigt bra på att ”prata” på film så det var mycket behagligt att lyssna på er.

Ni är väldigt kunniga och proffsiga.

av Anna-Lena

Jag tyckte den var mycket bra! Jag hade en del kunskap innan och ekostädar en hel del redan i dag. Jag lärde mig dock mer om det vetenskapliga bakom ekostäd vilket jag uppskattade. Att Ekostäda är lätt I Fanny och Ilas kurs visar de på vilket sätt De har kunskap om vetenskap och vad som är lätt I kursen visar de även billiga sätt att städa och tvätta rätt Lär dig att Ekostäda varje dag, varje vecka och året om Gå in på mina webbkurser, så kom Vår miljö, din ekonomi och din hälsa vinner Innan din värld försvinner